El tancament del CAP de Carreras Candi


Pregunta setmanal de Sants 3 radio a la consellera de la CUP-Capgirem Barcelona.

Està d’acord el seu grup municipal amb el possible tancament definitiu del CAP Carreras Candi?

carrerascandi01

Bé, el fet és que aquest CAP ja està tancat des de l’agost. Per cert que no és la primera vegada que passa, que a l’estiu es tanca o hi ha un intent de tancar-lo.

Com sabeu, ara hi ha una reunió informativa, que cal dir que potser haguessin hagut de convocar abans, on esperem que s’aportin totes les dades que es demanin i que tothom pugui dir la seva.

Dir això, en principi que tanquin un CAP no és una bona notícia, tot i que ja se sabia que el CAP de Carreras Candi no tenia les condicions necessàries.

Al 2013 es va aturar el tancament amb mobilitzacions, perquè encara no se sabia quan començarien les obres del nou CAP. Ara la situació és diferent: les obres del CAP del carrer Roger ja estan licitades i la idea és començar-les l’abril de l’any que ve. En tot cas s’haurà de vigilar que el calendari es compleixi.

Cal també garantir una bona atenció domiciliària a les persones usuàries del CAP de Sants-Badal. Estem parlant d’un barri amb molta mancança de serveis i equipaments públics i molta gent gran. Per això apostem també per un bus que connecti la zona dels voltants de l’antic CAP amb la plaça de Sants, un bus que fa molts anys que es reclama. I això s’hauria de fer ràpidament, com a mesura d’urgència, i sense haver d’esperar cap implantació de cap línia de bus de la nova xarxa ortogonal.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *