Doble feminicida d’Hostafrancs a judici


Va ser el 5 de juliol de 2015, un home va matar la seva mare i la seva germana (de 60 i 35 anys) en presència de la filla de la germana, en un pis del 321 de la Gran Via al barri d’Hostafrancs. El feminicida les va matar amb arma blanca, i acte seguit va trucar a emergències per dir el que havia fet. Deia que, volia aturar la bruixeria que feien les seves familiars.

Històricament, moltes dones assassinades, ho han estat amb l’excusa o pretext de la bruixeria, tal i com ja descriu la feminista marxista nascuda a Parma, Sílvia Federici, en el seu llibre Calibán y la bruja. (vídeo de la conferència).

Ara, 2 anys després del doble feminicidi, pot ser que el cas no arribi ni a judici, doncs la fiscalia i la defensa poden arribar a un acord per a complir una pena d’entre 20 i 30 anys de presó per l’acusat, a complir en un centre psiquiàtric. El cas però, encara està en mans del jutjat d’instrucció 27 i si finalment va a judici serà un jurat popular qui dictaminarà la innocència o culpabilitat de l’acusat.

santsviu-avatar-feminicidi

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *