24 Diada dels Borinots


Demà diumenge, enfaixeu-vos amb els borinots a la plaça Bonet i Muixí, en la seva diada castellera. Ja ahir, una setantena de veïnes van participar del seu primer assaig casteller per poder donar pit a la pinya, i fer possible el creixement sostingut d’una colla de barri que darrerament ha fet el salt a la gama extra de manera consolidada, i qui sap si, demà ens farà gaudir de noves construccions.

diada-castellera

Qui tingui insomni o ganes de seguir la gresca, podrà trobar les matinades a quarts de nou del matí a la plaça Bonet i Muixí, i anar fent ruta pels esmorzars i la xerinola, fins arribar a les 11 a Cal Borinot, on la cercavila portarà el conjunt de la colla fins la plaça per començar puntualment a les 12 del migdia.

Una plaça que s’omplirà de castells amb l’amfitriona i dues colles més convidades, els Minyons de Terrassa i els Capgrossos de Mataró, dues colles del més alt nivell dels darrers anys i habituals dels sostres de gama extra.

Us ho perdeu? Som-hi tothom a plaça!

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *