La cessió de terrenys del camp de Futbol de Magòria


Com valora el seu grup municipal l’acord a què s’ha arribat amb la Generalitat de la cessió temporals dels terrenys de l’antic camp de futbol de Magòria i que l’Ajuntament es faci càrrec de la construcció del camp de futbol?

magoria

No tenim coneixement dels detalls de l’acord, i de fet ens en vam assabentar perquè el va comunicar la regidora al darrer consell plenari de districte. Però la idea de la cessió s’havia proposat en plens anteriors, i hi vam estar d’acord, de manera que en principi ens sembla bé.

Ja sabem que al nostre districte hi ha una gran mancança d’instal·lacions esportives. Per tant, que la Generalitat hagi fet aquesta cessió a l’Ajuntament hauria de poder donar sortida a la construcció d’algun dels equipaments que més falta fan, com un nou camp de futbol.

Hem de recordar que aquesta és una de les reivindicacions de les entitats esportives de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, agrupades a la Taula d’Esports. I hem de dir que, pel que vam observar a la darrera audiència pública de districte, la percepció que es té des d’aquesta Taula és que les seves demandes no es veuen ateses. Ens fa l’efecte que el govern del Districte s’hauria d’escoltar més la Taula d’Esports.

Garantir una bona pràctica de l’esport als barris és molt important, i encara més quan estem parlant de l’oferta esportiva per a nois i noies en edat escolar.

Com en el cas de la construcció del metro de la Marina, el que ens preocupa no és qui paga l’obra, si Generalitat o Ajuntament, sinó que es vagin donant llargues i que no es faci.

(L’opinió de la consellera de CUP Capgirem a “Sants-Montjuïc al dia”, el programa d’informació local de Sants 3 Ràdio on es pregunta a les conselleres i els consellers del districte sobre temes d’actualitat dels nostres barris.)

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *