Construint un espai comunitari de formació permanent


Un grup d’educadores socials residents i/o vinculades a Sants s’han posat en marxa per construir un espai comunitari de formació  permanent al barri, donada la manca d’un espai que doni resposta a la formació al llarg de la vida en aquesta àrea de la ciutat. Afirmen que han començat a detectar que hi ha un bon grapat de necessitats formatives que les persones joves i adultes que viuen a Sants tenen i no estan cobertes, des del domini de les llengües vehiculars, l’alfabetització digital o les competències per a la vida en general. 

cartell_presentacio_ok

Després d’un any de treball, definit els eixos del projecte, ara el volen presentar al barri per tal de seguir-lo construint  amb la participació activa del seu teixit social. Per aquesta raó, i com que la implicació comunitària és un dels pilars de la iniciativa, han organitzat dos actes de presentació del projecte, que seran el proper dijous 27 d’octubre, a les 12 hores, al Centre Social de Sants i el proper dijous 3 de novembre, a les 18:30 hores, a Can Batlló.  Les dues activitats estan obertes a tothom, però la matinal està més pensada per a personal tècnic i professionals d’equipaments i serveis, mentre que la de la tarda per al teixit associatiu i hi participarà Jaume Botey, professor emèrit de la UAB i promotor de la formació de persones adultes a l’Hospitalet, durant la transició.

 

També han elaborat un manifest per recollir suports al projecte, que es pot signar de manera individual o col·lectiva, que podeu veure a:

https://espaicomunitariformaciopermanent.wordpress.com/ on també trobareu més informació sobre el projecte.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *