L’acord sobre el passatge Andalusia


Com potser molta gent del barri desconeix, la plaça Súria i els carrers que la travessen no son de titularitat pública sinó que son estances i passatges de la comunitat de propietaris dels blocs de la plaça, tot i estar oberts al públic general les 24 hores del dia. Aquesta situació fa que les millores i reformes de la zona faci imprescindible la col·laboració pública. Aquesta col·laboració porta anys en suspens i per això ha format part de la pregunta setmanal que Sants 3 ràdio ha fet a les conselleres del districte. Us facilitem doncs la resposta de la Lluïsa, consellera de la CUP-Capgirem al districte.

placa-suria

placa-suria02

Què pensa el seu grup municipal del principi d’acord a què s’ha arribat entre el veïnat i el Districte sobre el passatge Andalusia?

Bé, ja ho vam dir una altra vegada: la plaça Súria i seu entorn, com és el cas del passatge d’Andalusia, són espais que fa servir la gent de al zona, i  la seva degradació afecta el barri de la Bordeta en general. Per tant, és lògic que, d’alguna manera, l’Ajuntament participi en el seu manteniment.

Resulta sorprenent que aquesta demanda porti tants anys sense que ser atesa, malgrat que el Districte fa temps que s’havia compromès a buscar una solució.

Pel que fa a aquest principi d’acord, hem de dir que en desconeixem els detalls. Sembla que de moment només es parla del passatge Andalusia i no pas del conjunt de la plaça. El que sí que seria preocupant és que el tema s’allargués un altre cop.

Dit això, doncs, benvingut aquest principi d’acord, perquè seria la primera vegada que es posa fil a l’agulla. Esperem que tiri endavant i que ben aviat també es pugui trobar una solució per a la plaça Súria i tot l’entorn.

L’opinió de la consellera de CUP Capgirem a “Sants-Montjuïc al dia”, el programa d’informació local de Sants 3 Ràdio on es pregunta a les conselleres i els consellers del districte sobre temes d’actualitat dels nostres barris.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *