5 de Novembre pugem o baixem? 3


Aquelles persones que comparteixen les reivindicacions d’alliberament nacional i de gènere tenen el proper dia 5 de novembre un problema, hauran de triar entre pujar a l’habitual mobilització de la diada a Perpinyà en motiu de la històrica data del 7 de novembre o bé baixar a Tarragona, a la mobilització feminista impulsada per entitats d’arreu dels Països Catalans.

5n

cartell-mani-marea-violeta-724x1024

En motiu d’aquesta mobilització feminista, l’esquerra independentista ha flotat un autocar gratuït per poder assistir-hi. La sortida està prevista des del barri a les 9:30 per ser a les 12 a la plaça Imperial tarraco, des d’on partirà la manifestació i havent dinat retornarà de Tarragona a les 17:00 (hora de sortida de Tarragona). Les persones interessades en assistir-hi, podeu omplir el formulari clicant a aquí.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

3 comentaris a “5 de Novembre pugem o baixem?