Feminicidi a Calp [Marina Alta]


Avui hem tingut coneixemnt d’un feminicidi a Calp, comarca de la Marina Alta. Aquest matí ha estat trobada morta una dona en un pis de Calp, quan dotacions de la Guàrdia Civil si han presentat en motiu del suïcidi d’un home, en aquell habitatge. A l’entrar a l’habitatge han vist que la dona havia mort conseqüència dels cops rebuts per la seva parella.

santsviu-avatar-feminicidi-1-300x300

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.

Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web https://directa.cat/actualitat/feminicidis-als-paisos-catalans-lany-2016

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *