Feminicidi a Xella [Ribera Alta]


Segon feminicidi del que em tingut coneixement avui als Països Catalans, i el 23 del que tenim coneixement des de principi d’any, cosa que ens fa més evident que no son casos aillats i que aquesta xacra social te arrels molt profundes en la nostra societat i que cal combatre. Aquest cap de setmana a Tarragona hi ha mobilització feminista contra les violències masclistes.

La víctima és presumptement una noia de 16 anys desapareguda dimecres d’aquest setmana. La Guàrdia Civil ha localitzat el cos nu a la muntanya durant una batuda de cerca, en motiu de la denuncia de la seva família.

santsviu-avatar-feminicidi-1-300x300

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web https://directa.cat/actualitat/feminicidis-als-paisos-catalans-lany-2016

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *