Feminicidi a Perpinyà [Rosselló]


Avui hem tingut coneixement d’un femenicidi a Perpinyà, capital de la comarca del Roselló. Segons informen alguns mitjans els bombers haurien localitzat la dona a casa seva a les 15:00 en un bassal de sang. Immediatament va ser evacuada a l’hospital de Perpinyà on ha mort per les ferides causades presumptament pel seu marit de 47 anys, que ha estat detingut. És el segon femenicidi a la Catalunya Nord en la darrera setmana. El dia 1 de novembre vam tenir noticia d’un altre feminicidi a Banys d’Arles

santsviu-avatar-feminicidi-1-300x300

Avui matiex, a Tarragona hi ha una mobilització contra les violències masclistes a la que han convocat les organitzacions de l’esquerra independetista.

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web https://directa.cat/actualitat/feminicidis-als-paisos-catalans-lany-2016

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *