Els aneguets de l’aigua de totes 2


Aquest matí algunes fonts de la ciutat s’han llevat amb aneguets de color groc surant, un fet que ha causat força intriga a les xarxes socials. Els #aneguets han esdevingut tendència a Barcelona durant el matí. Aquest aneguets anàven acompanyats d’uns cartells adhesius que adreçaven les curioses a www.itambelaigua.cat, una web que fins a les 11:30 del matí tenia un rellotge en compte enrrere que arribats a quarts de dotze ha donat la llum a un vídeo de la nova campanya que la CUP ha elaborat per a Remunicipalitzar l’aigua, des de la diputació.

“Si l’aigua cau, tot floreix”, deia Manuel De Pedrolo.

I ho deia perquè l’aigua és un element escàs i valuós, imprescindible per la vida, que fins i tot va ser declarada un dret humà per l’ONU el 2010. Malgrat tot, l’aigua, avui, a casa nostra i des de ja fa dies, és bàsicament una font de negoci milionari per uns pocs. A l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Agbar controla el subministrament domiciliari de l’aigua mitjançant l’empresa mixta Aigües de Barcelona. Juntament amb Aigües de Barcelona, també SOREA, filial d’Agbar participa en el repartiment de les concessions privades de la gestió de l’Aigua a l’àrea metropolitana de Barcelona.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 comentaris a “Els aneguets de l’aigua de totes