Arriba el cros de Sants


Demà 20 de novembre, trobareu alguns carrers del barri tallats al trànsit rodat, i és que la 38 edició del Cros de Sants fa dies que te les inscripcions plenes per a les tres modalitats, la dels 10km, la milla amb 125 inscrites i el petit cros amb 150 incrites. També hi haurà la modalitat especial per a persones amb discapacitat psíquica en format 800 metres i 1’5 km. Una curs oberta al barri que no fa distincions d’edat ni sexes, totes corren alhora, encara que desprès els premiats ho son en funció de les categories establertes al reglament.

Al mapa teniu el recorregut de les atletes i per tant les restriccions de trànsit.

Recordeu que per a participar a la cursa cal haver recollit el pitrall i portar el Xip.

En paral·lel a la cursa però hi ha tot una altre món, el del concurs de fotografia, la part solidària amb el projecte per a recollir material esportiu per a Burkina Faso i el de les persones voluntàries que donen un cop de mà per a portar a terme una cursa popular arrelada al barri. Sense aquestes persones que faciliten tasques de senyalització, guardarropia o habituallaments el Cros no seria possible.

 

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *