CNT denuncia acomiadaments als hotels Catalonia


Segons informa la CNT de Barcelona en un comunicat, l’empresa hotelera Catalonia, propietària entre d’altres del Plaza de la plaça Espanya està duent a terme una represàlia cap a les treballadores que han decidit empoderar-se i mantenir-se fermes davant els abusos.

Informen que desprès de la reorganització de la secció sindical al passat setembre i petites victòries amb relleus dins els equips directius i millores laborals, ara la direcció de l’empresa ha passat a l’ofensiva i ha decidit no renovar el contracte a una treballadora, pocs dies desprès d’anunciar-li verbalment que se la renovaria, doncs la valoració que se’n feia de la seva feina era correcte.

03

04

 

En el marc d’aquest conflicte laboral ahir tarda, es va fer un piquet informatiu a les portes de l’Hotel de la plaça Espanya. Omplint d’adhesius la porta giratòria i desplegant una pancarta a l’entrada de l’establiment. En pocs minuts les concentrades van ser envoltades per un desmesurat cordó d’antiavalots dels mossos d’esquadra que les va encapsular, i obligant a identificar-se a totes les persones concentrades. Després d’un intent de detenció, finalment el piquet s’ha pogut finalitzar sense detencions. 

Segons sembla, dins l’hotel ahir nit hi havia l’expresident del govern Espanyol José Luis Rodríguez Zapatero, extrem que hauríeu fet disparar l’excés de zel de la policia catalana.

01

02

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *