#NiFredNiPor, sortim al carrer.


La mort fa pocs dies a Reus d’una dona en l’incendi del seu domicili, va fer saltar l’alarma. La pobresa energètica, existeix, fa molt que ho sabem. Casos com aquest ho posen de relleu. Molta gent, la majoria gent gran que viu sola, o simplement famílies senceres que han quedat a l’atur, viuen sense subministrament elèctric o de gas o llum. La mort d’una dona a Reus, és conseqüència doncs del tall de subministre i la conseqüent vivència a les palpentes, entre espelmes i fogonets, o llars de foc que ens retornen un segle enrere. L’accident fatal, li va provocar la mort. Una mort que te culpables reals amb noms i cognoms, directius d’empreses del sector energètic que prioritzen el benefici respecte la vida, l’escalfor, el dret a tenir llum aigua o gas.gas-natural-01

gas-natural-02-jpeg

És per aquest motiu que des de l’esquerra independentista del barri es fa crida a mobilitzar-se aquesta tarda per reivindicar que ni fred ni por, i que davant la pobresa energètica cal solucions efectives, aquella que garanteixi el subministrament a tothom. Nacionalitzar l’energia, tal i com proposa Endavant en el text que ha fet públic i on recorda la cruesa de les dades de la pobresa energètica així com les prioritats de les empreses distribuïdores dels subministres bàsics, que sumen més de 4000 milions de benefici en els darrers 9 mesos.

gas-natural-03-jpeg-jpeg

I per denunciar aquest darrer cas concret, criden a la mobilització, a sortir al carrer, i concentrar-se avui dia 22 de Novembre al carrer Mallorca 237, perquè entre triar entre vida i capital, entre pobresa energètica i benefici privat, cal garantir els drets de la majoria contra una minoria que dia a dia s’enriqueix amb la nostra misèria.

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *