L’assemblea Groga de Sants per un institut públic per projectes


Les dades d’inscripció del passat curs ja evidenciaven que la matriculació als centres concertats anava a la baixa i pujava en nombre les inscripcions a la pública. Un fet que ha posat al límit de capacitat els centres de secundària a la pública del barri. Un fet agreujat pel la manca d’aquest tipus d’equipaments a bona part de la geografia del districte, obligant a fer llargs desplaçaments per anar a un dels centres públics tant allunyats entre si com Lluís Vives, Emperador Carles o Coromines. És per això que des de l’assemblea groga de Sants s’està impulsant una plataforma veïnal per a demandar un nou institut públic al barri i aprofitar aquest nou centre per a fer un sistema educatiu basat en projectes.

 

L’assemblea està convocada per dimarts 13 a les 17:30 a l’institut Emperador Carles.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *