Palestina al cine fòrum del ZumZeig


Amb la reobertura del ZumZeig, la petita sala de cinema d’Hostafrancs comença una nova etapa. La propera setmana, el dia 15 s’hi fa un cine-fòrum amb el conflicte palestí de rerefons. S’hi projectarà el documental fet a Jerusalem est “I tanmateix, Al Quds” d’Unai Aranzadi produït per Mundubat i s’hi presentarà l’informe de recerca “Llei versus Justícia: seguretat i criminalització del dret a la protesta a Israel i Palestina” d’Ana Sánchez produït per NOVACT amb el suport de SCI- Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

El cinema-fòrum, és amb entrada gratuïta.

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *