Feminicidi a Les Corts, Barcelona (Barcelonès)


Aquest cop la violència masclista colpeja molt a prop del barri, ahir nit els mitjans ja es feien ressò de l’assassinat de Victòria Bertran veïna del barri i coneguda metgessa del CAP de Montnegre on exercia. La dona de 57 anys va ser trobada morta amb signes de violència per trets d’escopeta, i la seva parella també morta amb una nota de suïcidi, com a presumpte autor de l’assassinat .

Aquest vespre les veïnes de Les Corts agrupades a Cortsenques dissidents,  han convocat una mobilització feminista per a respondre a aquesta mort, la segona en 24 hores als Països Catalans. La concentració serà a les 20:30 al Mercat Municipal de Les Corts sota el lema “No morim, ens mateu”.

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web https://directa.cat/actualitat/feminicidis-als-paisos-catalans-lany-2016

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *