La Tribu, l’espai de criança al Casal


El passat dilluns 19 de desembre es va inaugurar a Sants una nova iniciativa amb seu al Casal Jaume Compte (c/ Muntadas, 24), un grup de criança anomenat “La Tribu” que va reunir a l’espai del casal diverses famílies amb nadons de menys d’un any.

La iniciativa d’aquest grup de criança ha estat impulsada per unes quantes mares que han sentit la necessitat de reunir-se i compartir activitats amb els seus nadons i les seves parelles més enllà dels grups de lactància o cursos de postpar que es duen a terme als centres mèdics. A La Tribu s’hi vol crear un espai de confiança i comoditat centrat en la cura dels nadons, però també en l’experiència de mares i pares, que sovint no troben espais d’oci que els permetin gaudir de la nova situació familiar i, a la vegada, conèixer gent i divertir-se. Per això les persones impulsores del grup volen que sigui el més inclusiu possible i s’hi trobin a gust tot tipus de famílies.

Les activitats que s’hi faran es decidiran setmana a setmana per les participants del grup, segons les inquietuds compartides i les necessitats que es vagin detectant i sempre des del respecte a les diverses opcions de criança. Totes les propostes seran benvingudes!

La participació és oberta i gratuïta ja que el Casal Jaume Compte cedeix el seu espai, trobareu les portes obertes tots els dilluns a partir de les 17.30h. Veniu a conèixer La Tribu!

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *