Torna #LaPetita, però valenta


A partir de quina edició, una cosa esdevé tradició? ho desconeixem, però podeu posar la mà al foc que a partir de la segona edició de la calçotada petita del Casal independentista de Sants, serà tradicional que el darrer diumenge de gener, us reserveu la data per a gaudir d’una festa com poques podeu passar al carrer durant l’hivern al barri.

Si ens hem de guiar per la festa de l’any passat, ja us podem anticipar que heu de corre a buscar tiquets a la barra del casal, enguany repeteixen model i nombre de comensals. Calçotada per a 200 persones a peu de carrer Muntadas, davant del Casal, amb la comoditat de qui juga a casa, sense la gran infraestructura que requereix la mítica calçotada del primer cap de setmana de març i que aplega un miler de persones al parc de l’Espanya Industrial.

 

La bona música matinal, amb un vermut a la mà i picant “gildes” o cacaus amb l’altra, a la vora de la graella on 3000 calçots i la carn es torren per fer passar el fred. Un cop a taula la cosa promet, truites i coques de verdures i pica-pica generós i barra lliure de calçots fins a esgotar existències. Tothom amb qui vam parlar l’any passat va valorar molt positivament la festa, un format diferent, no massificat i sobretot pensat perquè qui organitza la festa la pugui gaudir.

 

Així que ja ho sabeu, us queda una setmana per passar pel Casal i recollir tiquets, amb descompte per a socies de l’entitat, però realment a un molt bon preu tant si en sou socies com si no.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *