Des del barri cap a okupar les Rambles


Aquest dissabte 28 de gener, diversos col·lectius i entitats de la ciutat que denuncien el creixement abusiu del turisme als nostres barris han plantejat una jornada reivindicativa per a recuperar Les Rambles, un espai emblemàtic de la ciutat que les veïnes han anat abandonat, expulsats per la marea turista que omple dia si, dia també, l’espai públic. Una Rambla que ha perdut gran part de l’encant d’avinguda de passeig per esdevenir una avinguda aparador del model turístic imposat per Tour operadors i amplificat per les institucions.

 

Aquests dissabte, toca agafar la taula i cadires, el porro l’entrepà i el joc de cartes i omplir el carrer de veïnes, per demostrar que l’espai públic no pot ser privatitzat per a fer-hi negoci, i que aquest negoci alhora expulsi a les veïnes de l’espai públic.

 

Des del barri es fa crida a participar-hi i a començar des de plaça de Sants a les 10 del matí una passejada, fins a l’emblemàtica Rambla del centre de la ciutat.

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *