La “cleca” a Comin arriba a Sants


Costa viure en aquest país i no haver estat al cas de la polèmica desfermada pel cartell editat per Endavant (OSAN) en motiu de la manifestació que demà dimarts 2 de febrer ha de viure els carrer de Sabadell contra les retallades i en defensa de la sanitat pública de qualitat. Una mobilització motivada per les greus mancances de l’hospital de referència de la ciutat el Taulí.

Durant el matí un simple cartell ha motivat posicionaments de Conselleres, President de la Generalitat, gremis professionals, tertulians de poca o mitja monta i qualsevol que li han posat un micròfon davant. Una polèmica que semblava més interessada en assenyalar el dit i no la lluna, una polèmica que se’ls ha girat en contra provocant l’efecte contrari. Avui el cartell i l’organització que el difonia ha estat present a xarxes socials i mitjans de comunicació explicant els motius d’una mobilització que d’altra manera hauria quedat silenciada. Val a dir que la reacció institucional ha quedat ven aviat en entredit quan han començat a sortir titulars recordant que l’actual president de la Generalitat li insinuava una bufetada també metafòrica al president Rajoy. Llavors ningú va posar el crit al cel.

Arran de la polèmica, el nucli local d’Endavant a Sants s’ha apresurat a sortir al carrer a enganxar el cartell de la polèmica i un anterior, amb la llegenda “Retallar la Sanitat mata” als centres sanitaris del barri de Numància, Vapor Vell i Magòria.


Aquesta mateixa nit l’organització ha fet pública una nota de premsa on referma la seva voluntat de continuar lluitant contra les retallades i denuncia la hipocresia d’unes institucions anestesiades del dolor alié, i hipersensibles amb una imatge de còmic on metafóricamente les victimes de les retallades li claven una cleca als responsables polítics autonòmics.

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *