3 feminicidis als Països Catalans en 24h. #EnsVolemVives


Aquest matí us anunciaven un feminicidi a Santa Perpetua, a la comarca del Vallès Occidental. No obstant més tard hem sabut que no era l’únic cas, i és que en les darreres 24 hores tres dones han estat assassinades als Països Catalans per la violència masclista. Un assassinat a Gandia, comarca de la Safor. Una dona de 49 anys ha estat trobat morta pel propietari del pis que li tenia llogat, i una ex parella de qui tenia una ordre d’allunyament ha estat detinguda a Mostoles (Castella). la tercerea victima, s’ha produït a València. La dona de 48 anys ha mort conseqüència de les ferides produïdes al precipitar-la des d’un quart pis d’alçada. Un home amb qui havia mantingut relacions ha estat detingut com a presumpte assassí.

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web feminicidio.net

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *