Agressió homofòba al barri 4


Ahir a mitja tarda corria per grups de watsapp i via tuiter una imatge d’una persona amb el llavi trencat i la cara ensangonada. El text que l’acompanyava deia que en Xavi havia patit una agressió homòfoba al barri de Sants.

Des de SantsViu ens hem posat en contacte amb en Xavi per tal de saber com està, i per si ens podia explicar el seu cas. Un cop recuperat de l’agressió ens escriu per donar-nos les gràcies per l’interès i ens fa arribar el seu testimoni.

L’agressió es produeix en un lloc indeterminat del districte de Sants proper a Montjuic (que prefereix no mencionar per mantenir-lo en la intimitat). L’agressió es va produir per una sola persona i davant la mirada d’altres cinc. Aquesta agressió és de clar signe homòfob al fer-se en un context en el que eren evidents les mostres d’afecte entre dos homes i perquè es va fer al crit de “maricones de merda”, provocant la fugida de 4 persones i quedant ell sol arraconat. Li va clavar un cop a la mandíbula i altre a la cella, altres tres mes a la boca arrencant-li una dilatació d’un. Mentre era escridassat amb expressions com “Maricones fuera” i “Putos mariciones” seguien els cops.

L’única persona que no havia fugit durant l’agressió va començar a cridar per aturar-lo. Això va distreure l’agressor i va possibilitar la fugida d’en Xavi fins a plaça Espanya on va poder agafar un bus nit fins a un centre mèdic on poder curar les ferides i aturar l’hemorràgia i tenir un document mèdic amb el que fer una possible denuncia.

En Xavi ens detalla que l’agressió no ha estat obra d’un nazi, o si més no, no el va poder identificar com a tal i posa de relleu que l’homofòbia es present a la societat, en companyes de feina, veïnes, quan anem de compres, al transport públic, en actes festius i d’oci, a la sanitat i dins les famílies. Demana que la seva imatge no sigui usada per cap partit polític ni fundació privada.

Finalment desmenteix que l’agressió fos amb unes Claus, una macro pallissa o entre un grup de gent. Va ser un sol agressor. I posa de relleu que altres cops ha estat objecte d’amenaces i comentaris despectius que no ha fet públic per no donar propaganda a aquells que les fan.

En Xavi s’acomiada donant les gràcies per les mostres de suport rebudes en les darreres hores i emplaça a fer front a les agressions des dels carrers.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

4 comentaris a “Agressió homofòba al barri