Marica o Bollera el barri es defensa 2


Començàvem la setmana amb la noticia d’una agressió homòfoba al districte, el testimoni d’en Xavi relatava l’agressió amb la que va acabar amb el avi i cella partida desprès de ser atacat per un individu mentre era escridassat al crit de “marica de merda” o “fora maricones”.

En motiu d’aquesta agressió l’assamblea del barri de Sants ha convocat una manifestació de rebuig i solidària amb el Xavi i totes les que pateixen agressions per raó d’opció sexual. La mobilització serà a les 19:30 de demà divendres i partirà de la plaça de Sants amb el lema “Estima el barri, condemna la LGTBQIfòbia”.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 comentaris a “Marica o Bollera el barri es defensa