4a. festa per l’escola pública


Un any més l’assemblea groga del barri de Sants, sortirà al carrer a celebrar una edició més de les festa per l’escola pública. L’activitat central serà el dia 1 d’abril al parc de l’espanya Industrial, però ja des de dimarts 21 de març a l’escola Pràctiques es començarà a escalfar motors.

Una xerrada sobre “Com millorem l’educació secundària pública al barri”, a càrrec d’Oriol Perez de AFA de l’institut Pau Claris i una persona de Inspira Secundària, que es farà a les 18h. i en posterioritat de la jornada central, el dia 4 d’abril també a la mateixa hora i lloc es farà una xerrada sobre innovació pedagogica on s’intentarà respondre a la pregunta “És per a  tothom o aprofundeix les desigualtats?” Una resposta que intentaran donar el mestre, escriptor i historiador Xavier Diez i la Cecília Bayo de l’Assemblea Groga de Gràcia.

Però més enllà de les xerrades formatives i de debat, el dia 1 d’abril, el parc de l’Espanya Industrial es torna a tenyir de groc per 4 any consecutiu, dins una festa on les assemblees de mares i pares d’alumnes de les escoles del barri faran tallers i activitats per fer gaudir la mainada mentre la mateixa assemblea groga fa la ja tradicional xocolatada d’esmorzar i macarronada per dinar. Un any més una festa de suport a l’escola pública en període de matriculació d’alumnes i que pretén enfortir el sistema públic en detriment dels models privats i concertats i fora del circuit públic que segrega alumnat, imposa models religiosos i on premia la competitivitat enlloc del treball en grup i inclusiu.

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *