Anoteu a l’agenda, 2 d’abril solidaritat antirepresiva


5 anys després de la vaga general del 29M de 2012, un dia que va cremar la ciutat en protesta per la sentència a la precarietat perpetua que ens va inflingir aquella reforma laboral. Des de la Comissió Antirepressiva de l’Assemblea del Barri de Sants, volen recordar què va suposar aquella vaga, així com les conseqüències que va tenir i té encara a dia d’avui.

A dia d’avui, al barri i fora d’aquest, encara estan rebent les conseqüències repressives d’aquella jornada de vaga, així com de la reforma laboral que es va acabar implantant. És per això, perquè volen seguir posant sobre la taula aquesta realitat i mantenir-la present en la memòria col·lectiva. Per aquest motiu han organitzat una Jornada de xerrades amb la intenció de trobar-se i generar un espai d’anàlisi, reflexió i debat, però també de gaudi i cura.

És per això que animen al veïnat a anar el dia 2 a la Plaça Bonet i Muixí on han organitzat:

12h Xerrades: la repressió d’aquella jornada
-El 29M als PPCC a càrrec d’Alerta Solidaria
-El 29M a Sants, a càrrec de la Comissió Antirepressiva de Sants
-Atacar per a defensar. Lluita repressiva i crítica des del 29M, a càrrec d’ Accio Llibertaria de Sants

14h Dinar (a càrrec “Donem la cara”, grup de suport a repressaliats del 29M)

16h Xerrades: Autorganització laboral
-Conseqüencies de la reforma laboral, a càrrec de la Coordinadora Obrera Sindical
-Autoorganització laboral local, a càrrec de La Precària – Assemblea Laboral de Gràcia i Resposta Solidària SBD

I p
er acabar el dia…
17:30h Concert de GUADALOOPED

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *