Relleu a la Cup Sants Montjuïc


Segon any de mandat municipal finalitzat i altre cop la CUP-Sants Montjuïc engega la maquinària de relleu de la conselleria. Un mecanisme intern però obert a la resta del barri, mitjançant el qual es triarà la persona que substituirà a en Xavier Queralt.

La Candidatura independentista, lluny de buscar una professionalització de la política institucional aposta per a fer candidatures corals i repartir les tasques de representació institucional. Així desprès d’un primer any on la segona conselleria estava ocupada per Marc Santasusana, aquesta plaça va ser ocupada durant el segon any per Xavier Queralt. La plaça que la CUP Capgirem fa rotativa és aquella que l’organització ha decidit no remunerar econòmicament. A la CUP només s’allibera i no en tots els districtes, la primera persona consellera, a Sants_Montjuïc, en la persona de Lluïsa Pahissa. La segona conselleria, tot i rebre una quantitat de diners en forma de dietes, la consellera no rep cap sou i destina els diners de les dietes al finançament de la pròpia organització i les campanyes desenvolupades, no quedant-se ni un sol euro per la feina feta dins el districte.

Una feina però, desgastant i que requereix un esforç i dedicació. I és per això que des de la CUP del districte, es va optar per fer rotativa aquesta representació institucional. Alhora, amb aquesta formula s’aconsegueix que el major nombre de persones de la candidatura passin per les estructures de l’administració, i millorin així el seu coneixement i maneres de funcionar. Una experiència que després poden aportar a la candidatura de les l’assemblea setmanal i fent suport a les tasques institucionals.

Per tal de triar la nova consellera, es farà assemblea oberta aquest dimecres dia 5 al Casal Jaume Compte a dos quarts de vuit del vespre.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *