Les molèsties de l’Hotel de Creu Coberta 1


Fa setmanes la CUP-Capgirem Barcelona, per boca de la seva regidora a la ciutat i de la consellera del districte donaven a conèixer les presumptes irregularitats detectades en la construcció de l’ampliació de l’Hotel Catalonia de plaça Espanya i que ocuparà un gran solar entre els carrers Creu Coberta, Diputació i Princep Jordi. Un solar on fins fa poc encara hi havia un bloc ocupat per veïnes del barri, i desallotjat per la policia municipal de Barcelona.

Ara, son les veïnes del carrer Diputació numero 7, les que posen el crit al cel i la pancarta al balcó, per denunciar els sorolls i molèsties de les obres de l’hotel. Aquestes veïnes, viuen a tocar de l’entrada de l’obra. El carrer Diputació, comença al barri d’Hostafrancs, just abans de creuar el carrer Tarragona, en un cul de sac on fa no tants anys hi havia el cinema “Arenas”.

Ara però, el dia a dia de camions, esberla la vorera del carrer, la polseguera és constant, el soroll molest i el pitjor de tot, és que tot això passa per ampliar un hotel que ja genera molèsties a les veïnes. Una de les pancartes penjades al balcó ja ho deixa clar, “Un hotel= soroll, 2 hotels= més soroll”. I és que les veïnes de Diputació 7, ja van ser víctimes de l’Hotel molt abans de saber que aquest existiria. Tal i com ens informen, algunes d’elles vivien al carrer Vidriol, a pocs metres de d’on ho fan ara. Però van haver de marxar del carrer Vidriol perquè el PERI d’Hostafrancs (el mateix que modificat de manera presumptament irregular), necessitava alliberar espai per a projectar-hi un vial. Ara, amb la modificació del PERI, qui sap si mai haguessin hagut de marxar de casa seva.

 

És per això que les veïnes s’han organitzat, han creat perfils a xarxes socials com tuiter o facebook, des d’on denuncien la seva situació.

Les pancartes veïnal reflectides a la finestra de l’hotel

vorera malmesa pel pas de vehicles de gran tonatge

tanca d’entrada al solar davant de @somdiputacio7

Part posterior del solar, al carrer Princep Jordi, ple de deixalles.

Façana de @somdiputacio7 plena de pancartes

El dia a dia de les obres amb maquinària sorollosa

Solar del Carrer Vidriol

Solar del carrer Vidriol

 

 

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un comentari a “Les molèsties de l’Hotel de Creu Coberta