Feminicidi al Raval, Barcelona


Avui hem tingut noticia d’un feminicidi al barri del Raval de Barcelona, l’assassinat però es va produir el passat 21 d’abril, i avui l’hem conegut perquè la “noticia oficial” s’ha produït quan l’agressor ha entrat a presó. La veïna del Raval tenia 45 anys i el seu agressor 38.

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web feminicidio.net

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *