Fer xarxa, teixir barri


Semblaria una contradicció que una colla de borinots, s’embarqui en el projecte de teixir una xarxa, feina més habitual d’aranyes amb la finalitat d’atrapar borinots. Però és que els castellers de Sants han de renovar material per a afrontar una nova temporada plena de reptes. I la xarxa és una eina imprescindible per atrapar borinots quan als assajos el castell fa llenya i la pinya és petita o inexistent. 

L’antiga xarxa, penjada d’una estructura metàl·lica i plegable ha quedat antiquada, i els castells del futur vindran de la mà d’una nova xarxa de seguretat capaç de regular-ne l’alçada en funció del castell a assajar.

projecte de nova xarxa

Però aquesta tasca, la confecció d’una nova xarxa, nova estructura i instal·lació, te un cost elevat i per aquest motiu, la colla del barri pionera en seguretat a les construccions, vol també ser pionera en el finançament d’aquesta seguretat. Així han obert un projecte de micromecenatge amb el nom de “Enfilem la xarxa” per a aconseguir els 15.000 euros que els calen per a fer-la.

Com tot projecte d’aquestes característiques, les aportacions son compensades per l’entitat promotora en funció de la quantia de l’opció escollida. Podem trobar des de recompenses simbòliques de 10 0 20 € amb agraïments i imants de nevera a aportacions de 30, 50, 100 € amb cartells, DVD´s, tiquets de corre-bars, més agraïments i més imants de nevera, i fins i tot recompenses amb paraules majors de 500 a 5000 € amb actuacions castelleres a concretar entre l’empresa i la colla que els contracti.

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *