Augmenten els sense llar al districte


La nit del 17 al 18 de juny la fundació Arrels ha fet el recompte anual de persones sense llar a Barcelona, un recompte que ha mobilitzat un miler de voluntaris de la Xarxa d’Atenció a Persones Sense Llar (XAPSLL). Un increment de voluntàries, respecte l’any passat, quan van ser 930 les participants.

Enguany, el treball de camp s’ha saldat amb la localització de 1026 persones que sense llar, viuen als carrers de la ciutat de Barcelona, un increment un 9 % respecte les 941 persones recomptades l’any passat.

Al nostre Districte la tendència es manté a l’alça, de les 144 persones recomptades l’any passat hem passat a 188 enguany (un 30% més).

El nostre districte segueix essent el tercer en nombre de sense llar vivint al carrer, per darrera de l’Eixample i Ciutat Vella, com en el recompte de l’any passat.

Però a més a més dels sense llar l’informe també rebel·la que 1.954 persones dormen en equipaments municipals o de les diverses entitats socials de la XAPSLL i 415 ho fan en assentaments irregulars.

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *