Sants viu la revetlla al carrer


Arriba l’estiu astronòmic dues setmanes més tard del que ho fa el climàtic, les temperatures s’han enfilat per sobre dels trenta graus des de fa dies i només l’inici de vacances escolars ens diu del cert, que l’estiu ha començat.

Com cada any, per Sant Joan, el barri surt al carrer a celebrar el solstici, ja sigui amb les veïnes del carrer ( com Papin, Santa Cecilia, o Rosend Arús) o com ja ens tenen acostumades les colles de cultura popular del barri i el Casal independentista Jaume Compte en la revetlla més gran del barri, on taules i cadires servides per l’organització esperaran carmanyoles plenes de tiberi per compartir un sopar de “pa i porta” que servirà de prèvia d’una festa on hi serà present la música el foc i la pólvora, de la mà de les PD’s “Se lia pardilla”, i Marikarmen free” l’única foguera autoritzada per districte al barri i els petards de la colla de diables de Sants. Durant tota la nit, al costat de l’Estació de Sants i a tocar del parc de l’espanya industrial, la barra funcionara a torns conjunts amb diables, castelleres, bastoneres i la gent del casal, que allargaran la festa fins ven entrada la matinada. Si no us voleu quedar sense cadira… afanyeu-vos, el cartell anuncia que a partir de les 19:00 podreu agafar lloc, i a quarts de nou del vespre s’espera l’arribada de la flama del Canigó amb la que habitualment, s’encén la foguera tot just desprès de sopar. Bona revetlla a tothom!

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *