Feminicidi a Salou (Tarragonès)


Una dona ha estat assassinada amb arma blanca aquest matí per la seva parella. La noticia ha trascendit quan l’home s’ha entregat a la comissaria dels mossos d’esquadra de la població de Salou, comarca del Tarragonès, explicant que havia matat la dona i que estava dins el cotxe en una carretera propera.

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web feminicidio.net

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *