Agressió al Supermercat Consum de la Farga


Els fets estan sota investigació i pendents que, els 3 testimonis passin a declarar per aclarir uns fets que de ser certs, posarien en greu situació l’encarregat i alguns dels treballadors del supermercat Consum del carrer Joan Bravo.

I és que el passat dissabte 17 de juny al migdia, dos nois joves d’entre 17 i 19 anys van ser retinguts, apallissats i robats pel responsable del supermercat i dos dels treballadors al mig del carrer Rossend Arús. Uns fets que poden ser constitutius de diversos delictes de lesions i robatori amb força.

Segons ens expliquen testimonis, els nois van ser acusats pel responsable de la botiga d’haver robat algun producte, extrem que els nois van negar. Quan es disposaven a sortir del local, els van barrar el pas i va exigir que els nois s’aixequessin la jaqueta per demostrar que no havien robat. Els nois s’hi van negar, i un d’ells va sortir al carrer, moment en que el responsable del supermercat surt darrera seu i li clava una puntada de peu per darrera, i comença a colpejar al noi. Una treballadora del mateix supermercat veu la situació i alerta a altres dos companys de feina, que surten al carrer i s’afegeixen a l’agressió, carrer Rossend Arús cap a dalt, direcció plaça Iberia. Davant la mirada dels clients del bar que hi ha al costat, segueixen les bufetades i puntades, fins que els nois aconsegueixen marxar.

Al cap de pocs minuts, els nois tornen al Supermercat per a exigir que els retornin la cartera i el mòbil que els han pres. I són expulsats altre cop del supermercat a empentes i bufetades. És desprès d’aquesta agressió que els nois sol·liciten ajuda en un bar proper, on un dels testimonis els diu que ha vist com agafaven la cartera i el mòbil.

L’arribada dels mossos d’esquadra, lluny de calmar els ànims, encara fa pujar el to i un dels agents recrimina als testimonis del bar, que encoratgin als nois a presentar denuncia.

Davant les nostres preguntes a l’empresa Consum sobre la seva versió dels fets, encara no ens ha fet arribar cap resposta.

Sembla ser que prendre’s la justícia per la seva mà, erigir-se en policia, fiscal i jutge forma part de les condicions necessàries per a esdevenir responsable d’un supermercat. Qui sap si aquesta suposades condicions son conegudes pels mossos d’esquadra, motiu pel qual no van creure inicialment necessari que els nois presentessin denúncia.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *