Agressió al Supermercat Consum de la Farga


Els fets estan sota investigació i pendents que, els 3 testimonis passin a declarar per aclarir uns fets que de ser certs, posarien en greu situació l’encarregat i alguns dels treballadors del supermercat Consum del carrer Joan Bravo.

I és que el passat dissabte 17 de juny al migdia, dos nois joves d’entre 17 i 19 anys van ser retinguts, apallissats i robats pel responsable del supermercat i dos dels treballadors al mig del carrer Rossend Arús. Uns fets que poden ser constitutius de diversos delictes de lesions i robatori amb força.

Segons ens expliquen testimonis, els nois van ser acusats pel responsable de la botiga d’haver robat algun producte, extrem que els nois van negar. Quan es disposaven a sortir del local, els van barrar el pas i va exigir que els nois s’aixequessin la jaqueta per demostrar que no havien robat. Els nois s’hi van negar, i un d’ells va sortir al carrer, moment en que el responsable del supermercat surt darrera seu i li clava una puntada de peu per darrera, i comença a colpejar al noi. Una treballadora del mateix supermercat veu la situació i alerta a altres dos companys de feina, que surten al carrer i s’afegeixen a l’agressió, carrer Rossend Arús cap a dalt, direcció plaça Iberia. Davant la mirada dels clients del bar que hi ha al costat, segueixen les bufetades i puntades, fins que els nois aconsegueixen marxar.

Al cap de pocs minuts, els nois tornen al Supermercat per a exigir que els retornin la cartera i el mòbil que els han pres. I són expulsats altre cop del supermercat a empentes i bufetades. És desprès d’aquesta agressió que els nois sol·liciten ajuda en un bar proper, on un dels testimonis els diu que ha vist com agafaven la cartera i el mòbil.

L’arribada dels mossos d’esquadra, lluny de calmar els ànims, encara fa pujar el to i un dels agents recrimina als testimonis del bar, que encoratgin als nois a presentar denuncia.

Davant les nostres preguntes a l’empresa Consum sobre la seva versió dels fets, encara no ens ha fet arribar cap resposta.

Sembla ser que prendre’s la justícia per la seva mà, erigir-se en policia, fiscal i jutge forma part de les condicions necessàries per a esdevenir responsable d’un supermercat. Qui sap si aquesta suposades condicions son conegudes pels mossos d’esquadra, motiu pel qual no van creure inicialment necessari que els nois presentessin denúncia.

Deixa un comentari