Feminicidi a Benidorm (Marina Baixa)


Aquest matí hem tingut coneixement d’un feminicidi a Benidorm, a la comarca de la Marina Baixa, una mort però que te origen a finals d’abril i que ara s’està investigant a Anglaterra, país d’origen dels agressors . La dona, clienta d’un hotel de la població va entrar per error a l’habitació on hi havia 5 homes de festa, que van intentar violar-la. En la fugida per evitar-ho va caure del pis 10 del balcó de l’hotel.

 

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web feminicidio.net

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *