Informe sobre l’estat dels preus de l’habitatge als barris de Sants [juliol 2017]


L’organització independentista Endavant (OSAN) ens va arribar l’enllaç de la publicació de l’estudi trimestral que realitza per seguir l’evolució dels preus de l’habitatge als barris de Sants.

De l’estudi se’n desprèn que en el darrer any 11 dels 12 valors sotmesos a estudi han pujat de preu, i això és concreta en que a Hostafrancs el preu del metre quadrat de lloguer és avui un 41’7% més car que fa un any. Que el preu del metre quadrat de compra a la Bordeta ha pujat un 33’1% en el darrer any i que tots els valors estudiats a Sants, tant lloguer, com compra i habitació per compartir pis han pujat més d’un 10% el darrer any.

Més enllà de les dades, l’organització independentista amb seu al Casal Jaume Compte, fa un seguit de valoracions polítiques que posen de relleu la política continuista del govern municipal respecte les dinàmiques que durant 25 anys van imposar el PSC i ICV o els tripartits, i que el govern de CIU va consolidar. Avui Barcelona segueix sense decréixer en termes turístics, amb un PEUAT poruc de la reacció del loby hoteler, a qui ha cedit més espais, com el de l’Hotel de Creu Coberta sota sospita en la seva fase de requalificació i que genera molèsties a les veïnes. O amb l’aplicació del pla de terrasses que CIU primer i PSC desprès han imposat. Finalment denuncien que el govern municipal busqui finançament europeu per a fer més pisos quan no sap ni quants en te de buits i habitables.

 

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *