Ocupació Seu del Districte Sants Montjuïc pel Desallotjament del bloc Sugranyes 9


Avui han desallotjat el bloc situat al carrer de Sugranyes número 9, al barri de Sants- Badal. En aquest cas, efectivament hi havia un procés judicial iniciat al jutjat nº 30, contra 4 persones, en què la jutgessa va ordenar buidar l’edifici. Aquestes persones, avui no hi eren i els mossos d’esquadra, han decidit el dia de l’execució sense previ avís a les persones que hi vivien.

Aquest desallotjament ha deixat a 12 famílies al carrer, un total de 27 persones adultes – entre elles, una dona embarassada – i 10 menors. Aquest ha sigut el segon desallotjament sense previ avís i aprofitant l’estiu, ja que ahir la policia va efectuar el mateix procediment amb el bloc del carrer d’Entença 151.

Davant d’aquesta situació, les afectades, juntament amb tot el Grup d’Habitatge de Sants, s’han dirigit a la seu del districte per tal d’exigir a l’administració pública i en concret al govern de l’Ajuntament de Barcelona, encapçalat per BeC i el PSC solucions per a totes les veïnes desallotjades.

A les 21:25, encara, l’ajuntament de Barcelona no donava solució per a totes les veïnes: només oferia pensió per a 5, per a la resta han ofert allotjament en els albergs municipals fet que ha provocat que es mantingués l’ocupació simbòlica de la seu del districte. El gerent del districte s’ha personat a l’ocupació de la Seu del districte amb un to hostil i amenaçant, advertint que les veïnes estaven cometent un delicte.

Des del grup de suport es demana que totes les veïnes que puguin vagin ara mateix a donar-hi suport.

Foto de la capçalera extreta del Twitter @Hairdarx_

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *