Assemblea Oberta de la CUP de cara al 21D


Com ja ve essent habitual, durant els processos electorals, la CUP del Districte estableix assembles obertes per a definir amb el conjunt de les veïnes la campanya, ampliar la base de treball, i de mans necessàries per a tirar endavant les decisives setmanes que ens separen del 21D.

Segons ens informen fonts de la Candidatura, l’assemblea estarà estructurada per possibilitar un ràpid esbós de la situació actual, així com de resum de les feines fetes als darrers mesos, per acte seguit procurar un model organitzatiu de campanya i posar mans a l’obra.

La convocatòria oberta tindrà lloc aquest divendres a les 19:30 a la seu del Casal Independentista de Sants (Carrer Muntadas 24 baixos) on habitualment es reuneix la candidatura de l’esquerra independentista.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *