La CUP dona relleu a la conselleria del Districte


La setmana passada la CUP-Capgirem al Districte va fer una assemblea per a escollir la persona que rellevaria a l’actual Consellera de Districte, i titular del càrrec des de les passades municipals, Lluïsa Pahissa.

La Lluïsa deixa el càrrec desprès de dos anys de feina intensa al si del Districte, però sobretot als carrers, on la podíem veure fent activisme veïnal, reclamant l’autobús per a la Bordeta, denunciant el pla urbanístic de l’hotel d’Hostafrancs, contra el tancament del CAP Badal, o a les portes d’un habitatge en risc de desnonament a Poble Sec o la Marina. La Lluïsa deixa un pavelló alt, per a la companya que li farà el relleu.

Com ja és habitual, el procés per escollir nova consellera, la CUP la va fer en format d’assemblea, i on s’obria la possibilitat de presentar candidatures d’altres persones. La Neus Roca va ser proposada per altres companyes del nucli de la CUP al districte desprès d’any de feina d’organització i dinamització del nucli, una feina de constància i imprescindible per a tota organització i que sovint queda fora de les fotos.

Amb aquest relleu, la CUP-Capgirem, consolida una dinàmica de gestió dels càrrecs de representació política, amb constant rotació i allunyant l’organització de la professionalització de la política. Escurçant el període de feina al si de les institucions i retornant els càrrecs electes a les dinàmiques de lluita veïnal. D’ençà de les darreres municipals on la CUP-Capgirem va aconseguir dues conselleries al districte, ja seran 5 les persones que s’han fet càrrec de la representació institucional.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *