Una nova llibreria al barri, quelcom inexplicable? 2


Al carrer Galileu, al trencall amb Miquel Àngel, a l’antic local on fins fa no massa s’hi despatxaven llegums, ara hi trobem lletres i somnis a granel. Un nou projecte cooperatiu neix al barri de la mà de la Glòria i l’Anun, que el passat diumenge 19 de novembre obrien les blaves persianes, per inaugurar una llibreria, La inexplicable.

Una jornada fornida d’activitat cultural, mostra d’allo que volen pel projecte i pel barri,  narració de contes per a infants a càrrec d’Irma Borges, recital de poesia amb Joan Vigó i Andreu Subirats acompanyats musicalment per Diego Burian. Petita mostra d’allo que volen que tingui continuïtat, tallers, recitals, cursos, narracions i comunitat lectora.

Una llibreria literària amb seccions de Narrativa, No ficció, Infantil i Juvenil, Poesia i Novel·la Gràfica, amb vocació oberta al barri, les seves entitats, biblioteques i escoles, amb una selecció acurada i personalitzada de catàleg, amb sensibilitat per a les petites editorials.

Si badeu pel barri i teniu ganes de conèixer l’espai, el podeu visitar dilluns tarda, i de dimarts a dissabte matí i tarda de 10 a 20:30 amb descans per dinar de 14 a 16:30. I si no podeu esperar visiteu les seves xarxes socials a twiter, facebook i instagram.

Us recomanem que hi passeu, perquè a pesar del nom, a ven segur alguna història o conte interessant us explicaran.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 comentaris a “Una nova llibreria al barri, quelcom inexplicable?