Sants groc i electoral


Som en campanya electoral, ho heu notat? plafons a alguns dels carrers més transitats, encartellades, pancartes, i actes amb candidates. Però, no son unes eleccions més, son les eleccions imposades per l’anomenat 155. I li den diuen 155, perquè dir-li cop d’estat fa lleig, i dificulta el relat amb el qual ens volen fer creure que tot és “normal”.

Enllaçada de l’escola Barrufet

Aquests dies per tant, més enllà dels actes electorals de les opcions que s’hi presenten hi ha de rerefons, una massa de gent que fa campanya contra el cop d’estat. Ho fan amb murals com el de Cotxeres, amb les enllaçades de Badal i Barrufet, amb les concentracions a plaça de Sants cada dilluns al vespre demanat la llibertat de les persones preses pel cop d’estat.

Per a demà, al barri hi ha previstos dos actes de campanya dels partits anomenats del bloc groc, d’una banda ERC farà acte al Casinet d’Hostafrancs, i la CUP, a la Lleialtat Santsenca a les 19:30.

La formació republicana comptarà amb Raül Romeva, Alfred Bosch, Eva Baró, Montserrat Bartomeus, i Xavier Ruestes.

I les anticapitalistes de la CUP, han convidat la ja ex-diputada Eulàlia Reguant i Anna Arqué a una conversa en públic.

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *