Febrer llibertari 2018 al barri


Fou en 2006 quan un grup de llibertàries del barri decidiren organitzar el primer Febrer Llibertari. Enguany, s’arriba a la dotzena edició d’aquestes jornades que pretenen difondre la idea llibertària en els nostres barris. Enguany, la majoria de les activitats se centren en el CSA Can Vies, on ja s’ha pogut gaudir de la presentació del llibre “Tras las huellas de una vida generosa. Aurelio Fernández Sánchez y los Solidarios” per part del seu autor Manel Aisa o de la projecció del documental “MIAU: Movimiento Insurrecto por la AUtonomía”. Enguany en el Febrer Llibertari hi participen Acció Llibertària de SantsAssemblea Antiespecista de BarcelonaNiu d’Aranyes – Taller de Costura al CSA Can ViesNegres Tempestes i La Trama Feminista de Sants.

Entre les activitats programades, podem trobar xerrades com la d’aquest dissabte sobre “Què pensen les anarquistes?” amb Dolors Marin com a convidada o diumenge el documental “El govern de la por” de Gonzalo Mateos. Però també podeu trobar taules sobre el Kurdistan, la República (amb presència de membres  de l’Esquerra Independentista o d’alguns CDRs) o sobre anti-especisme.
També cal destacar, una ruta històrica pel poble agrari i ramader fins a la transformació en el barri industrial de lluita obrera que portà al Congrés de Sants de 1918. Aquesta ruta finalitzarà amb una fideuà 100% vegetariana i una sobretaula amb Cris Blasco i Pat Sol.
Podreu trobar el programa del Febrer Llibertari d’enguany a:

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *