El diari “La Jornada” es presenta al barri


Aquest divendres 9 de febrer a les 19:30, el Casal Independentista de Sants us convida a la presentació del diari La Jornada, un projecte comunicatiu que neix en forma de cooperativa de treball, amb l’ambició de poder materialitzar el projecte d’editar en paper, una publicació diària amb perspectiva nacional, de classe i feminista.

Un mitjà que ja fa alguns mesos que funciona en format digital i que mitjançant les presentacions tracta d’augmentar les xifres de sòcies i subscriptores, que facin viable el pas de la xarxa al paper.

Tal i com ja hem pogut veure i viure els darrers mesos, la gran majoria dels mitjans de comunicació viuen o bé de les inversions públiques, que sota la pressió política o la suspensió de la seva autoritat (155), fan perillar la seva independència. O bé informen al dictat dels seus amos. És per això que calen mitjans nacionals, de caràcter popular, amb una base associada i de subscriptores que sigui garantia de periodisme sense pressions. Ni polítiques ni econòmiques.

Divendres, la periodista Anna Palou us n’explicarà els detalls.

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *