Presentació del Centre Documental Justo de la Cueva


Justo de la Cueva va ser un sociòleg i analista polític comunista nascut a la ciutat de Madrid durant la guerra del 36. La seva militància política evoluciona del PSOE de la federació madrilenya fins a marxar de la ciutat per anar a viure a Euskal Herria, on militaria i col·laboraria amb l’esquerra abertzale fins al final dels seus dies, ara fa un any.

Al llarg de la seva vida, elabora gran quantitat de documentació i recopila milers de llibres i documents. Ara, un grup de persones militants i especialistes en diferents branques, s’han plantejat estructurar tot aquest fons documental, i donar-li forma. És per això que les darreres setmanes estan fent presentacions arreu, per a donar a conèixer la iniciativa, i el projecte de micro finançament que l’ha de fer nàixer.

El proper dia 6 de març, estaran al casal Jaume Compte (carrer Muntadas 24 baixos), presentant el projecte.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *