1a Fira del llibre feminista a Sants


A rebuf d’un 8 de març amb un èxit aclaparador, tant a nivell de barri com de país, la Fira del Llibre Feminista de Sants neix com una proposta del moviment popular del barri per crear un espai d’autoorganització de les dones i els moviments feministes. Amb l’objectiu de ser punt de trobada de les llibreries que treballen al barri per difondre recursos i materials bibliogràfics, creats per dones o de temàtica feminista que promoguin la igualtat i l’apoderament femení.

Entre les organitzadores i impulsores de la fira, hi ha el Casal Independentista de Sants i La Trama feminista. La fira comptava amb parades de llibres feministes de la llibreria Barra LLibre de la plaça Osca, La Ciutat invisible del carrer Riego, i l’entitat llibre solidari del carrer Galileu.

A mig matí, i amb dotzenes de persones ja consultant llibres a les parades, començava l’actuació de rap feminista de “Petit Kaos”, seguida de l’actuació poetico musical a càrrec de “La mirada violeta” .

Les hores del migdia, van ser les més patidores, la manca d’activitat i de dinar organitzat va deixar en mans de les llibreteres i les vianants el moviment de la Fira. Va ser havent dinat que amb la xerrada de la Lula Gomez, una cinquantena de persones es van aplegar altre cop davant l’escenari de la fira per escoltar-la comentar els vídeos que anava projectant i comentant en la seva dinàmica de “Eres una caca”, que podeu trobar a Youtube. Una dinàmica que va ser molt participativa per part de les dones del públic.

La fira del llibre va cloure amb les cantautores feministes Akelarre amb una plaça de Sants amb totes les cadires plenes i moltes altres persones seguint dempeus l’espectacle o consultant els llibres de les parades, que fins a les nou del vespre no van tancar la caixa.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *