De tapes per la República


Aquest dissabte, el Comitè de Defensa de la República de Sants ha organitzat una trobada festiva i gastronòmica amb la intenció de seguir informant a les veïnes del projecte dels CDR, alhora que estrenyen llaços (grocs si cal) amb la resta de CDR veïns, a qui han convidat a participar-hi. Aquesta serà la segona edició dels Vermuts del CDR.

Ens anuncien que hi haurà refrescs i tastets a preus populars i que a partir de les 12 del migdia els trobareu al parc de l’Espanya Industrial. Els diners que es guanyin amb l’activitat es destinaran a la caixa de resistència del CDR, i per tant contribuiran a garantir l’autonomia d’aquests col·lectiu respecte cap altre entitat o partit. La participació al CDR es fa sempre a títol individual tot i que desenes d’entitats del barri ja li han manifestat el seu suport.

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *