l’usuari @juan58880346, podria ser el lladre de l’estelada


A darrera hora de la nit l’usuari de tuiter  ha penjat a tuiter un vídeo on es veu com roba l’estelada del centre social de Sants, i també una fotografia amb la resta de membres del comando de Tabarnia, on exposen els seus trofeus.

D’aquí se n’extreuen algunes dades interessants. L’usuari de tuiter ha aparegut reiteradament a Antena 3 com a portaveu d’aquests comandos, tot explicant que ells fan el que diu les ordenances. Cal tenir present però, que les ordenances no regulen els espais privats, com és el cas de la façana de l’edifici del Centre Social de Sants. I també cal tenir present que l’estelada robada, te un valor superior als 400€, que limiten les faltes dels delictes.

A més, si tenim en compte que aquesta persona no només es fa fotos encaputxat al costat de la comissaria dels mossos d’esquadra a plaça Espanya, exhibint amb impunitat el material robat, pot també ser identificat mitjançant les seves aparicions a la televisió privada del “Grupo Planeta”.

Davant d’aquestes evidències, no hauria ni de fer falta que el Centre Social de Sants o en el seu defecte l’assemblea de Sants Montjuïc per la Independència (copropietària de l’estelada), haguessin de formular denuncia a comissaria, i haurien de ser els mateixos cossos policials els que d’ofici podrien obrir investigació. No obstant, esperar que els mossos facin aquesta investigació, pot ser una llarga espera. Tenint en compte que aquests grups feixistes, roben, amenacen i agredeixen a tort i a dret, arreu on actuen, farien bé les entitats veïnals de denunciar el robatori i garantir que aquesta és la darrera aparició del comando Tabarnia, abans que el seu líder i portaveu en pugui fer una de més grossa.

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *