Arriba al barri la 8a trobada de Casals i Ateneus dels Països Catalans


Un any més, el conjunt d’ateneus i casals dels Països Catalans tornen a fer la seva trobada. Enguany serà la 8a i per primer cop es farà al Barcelonès. Després d’haver passat per Mallorca, l’Horta, el Vallès, Osona, el Garraf, el Baix Camp i el Berguedà.

La jornada començarà divendres a la tarda amb l’acollida dels casals i ateneus que vinguin amb temps, i vulguin fer la seva acreditació. El casal els rebrà amb les mans obertes i un ambient distés per fer els primers contactes després d’un any.
El plat fort, però, serà dissabte. Les companyes de la Lleialtat Santsenca, que aquell mateix dissabte, celebren el 90è aniversari de l’edifici obriran les portes a la trobada per tal que s’hi desenvolupi l’assemblea plenària que ha de decidir el futur de la Xarxa (la coordinadora). Es debatrà sobre si fer un salt endavant i enfortir l’organització interna o mantenir el funcionament.
Tot plegat acabarà a migdia, a les 14:00 on la gent es desplaçarà al parc de l’espanya industrial per fer-hi un dinar de germanor.
Després del dinar, les assistents es repartiran entre les sales del casal i el propi parc en 5 grups que debatran sobre 4 temes: història dels casals i ateneus, comunicació digital i creiment de sòcies, economia i fiscalitat i, per últim però no menys important, sobre els casals i ateneus com a espais feministes.

Amb això, clourà la trobada. Però amb la trobada closa, les assistents podran assistir a les activitats muntades pel CSA Can Vies a la plaça Màlaga en motiu del seu 21 aniversari.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *