La pluja no desllueix la 8a “Trobada de Casals i Ateneus dels Països Catalans”


I, finalment, va arribar el cap de setmana i amb ell la 8a trobada de Casals i Ateneus dels Països Catalans. Divendres a la tarda, el Casal Independentista de Sants, Jaume Compte, que n’era l’amfitrió obria portes per fer les primeres acreditacions, així com la seva gent completava els últims serrells per a que l’endemà, el dia fort, tot sortís perfecte.

Dissabte el dia es llevava gris, a les 09:00 es muntava la taula d’acreditacions i la taula amb l’esmorzar a la porta de la lleialtat santsenca. La lleialtat obria les seves portes a les 10:00 i passats uns minuts començava l’assemblea.

Mentrestant, entre el casal i el parc de l’espanya industrial s’estava preparant el dinar que es faria el parc.

Cap a quarts de 3 acaba l’assemblea i la gent, poc a poc anava arribant al parc on a l’hora en punt es començava el dinar. Una paella i un arròs de verdura tot acompanyat d’amanida i pica-pica per acabar amb fruita.

La pluja feia acte de presència a les 16:00 la qual cosa va obligar a desmunutar ràpidament i moure les 4 taules de debat previstes dins del casal.

Les 4 taules van celebrar-se durant unes dues hores dins al casal. Cada taula amb una desena de persones provenint del centenar de Casals de la Xarxa.

Història dels Casals i Ateneus dels Països Catalans, la Comunicació digital i contacte amb les sòcies de les entitats, com afecta la fiscalitat als locals i entitats jurídiques que les ampàren i finalment una quarta taula sobre els locals com a espais feministes.

Un cop acabades les taules, el casal restà obert fins passades les 00:00 perquè la gent pogués socialitzar-se distessament tot fent un beure i picant alguna coseta.

Per últim, les més valentes, encara van aproposar-se a Can Vies on s’hi estava celebrant el 21è aniversari.

La jornada de l’any vinent, tindrà lloc al centre del país, serà a la capital de la Plana, on la gent del Casal Popular de Castelló organitzarà la 9a trobada.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *