Alerta ultra a Sants 1


En molts pocs dies de diferència, el barri de Sants serà escenari de dos actes d’organitzacions d’extrema dreta. D’una banda, el diumenge 3 de juny VOX organitza un acte a l’Hotel Barceló Sants. VOX és un partit polític d’extrema dreta que col•labora amb el feixisme europeu, i que té reconeguts membres feixistes a les seves files. Vox és part acusadora en nombroses causes contra l’independentisme, i el govern legítim.

I d’altra banda, el dilluns 4 de juny, la plataforma espanyolista Societat Civil Catalana, organitza un acte a les Cotxeres de Sants. Recordar que SCC és l’entitat impulsada per elements ultres i que te un finançament més de dubtós i opac, que sempre ha fet pensar amb els fons reservats i les grans corporacions espanyolistes com a màxims avaladors de les seves activitats. Cal recordar que en nombroses activitats organitzades per SCC, s’han produït agressions racistes, espanyolistes o entre els propis manifestants.

Cal doncs encendre les alarmes i l’#AlertaUltra de cara a diumenge i dilluns al barri.

Més enllà de les etiquetes de xarxes socials, al barri ja s’estan organitzant mostres de rebuig als actes feixistes.

Concentració sota el lema, Cap espai per a l’extrema dreta, el dia 3 de juny, a les 11 del matí a la plaça dels Països Catalans

Concentració sota el lema, Ni feixistes! Ni amics de feixistes! No passaran! a les 18:00 a la font de la plaça de Sants. Dilluns 4 de Juny.

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un comentari a “Alerta ultra a Sants